Lektion & Kurs

Vill du rida lektion?Jag undervisar gärna alla fomer av ryttare och hästar och har AR som grundfilosofi vilket passar både dig som vill ut på banan, åka på kurser eller som rider i skogen, alla är välkomna.


Jag är alltid noga med att ha en öppen dialog i min undervisning, jag vill verkligen vara säker på att du förstår övningen och får med dig något hem som du känner dig säker på att du kan träna vidare på. Jag lägger också stor vikt på att lyssna in dig och din häst som individer om det är något särskilt du vill att vi tar hänsyn till. Jag vill att NI ska lyckas!!!


Normalt brukar en lektion vara 30-40 min lång, dock så brukar första passet dra ut på tiden då det gärna blir mycket prat och vi checkar av vart du och din häst befinner er idag. Skulle det vara så att det är något som vi tycker behöver jobbas igenom så gör vi naturligtvis det i mån av tid.
Privatlektion:

Du rider eller arbetar enskilt under ca 40 min med din häst. Jag kommer hem till dig eller möter upp där det apssar bäst. Du kan vara själv eller så är ni flera som rider enskilda pass efter varandra.


Pris: 400 kr när du bokar ett pass i taget. ( Från 1 september 2018)

         350kr/pass om du bokar 3 pass/datum på en gång.


Endagskurs:

En endagskurs kräver minst 2 ekipage och max 5 ekipage, samt 1 person som arrangerar ihop tider, plats, ev lunch, ev stallplats/ hage, hjälper deltagande med boende osv. Deltagarna rider/arbetar 1 pass fm och 1 pass em och vi har dessutom 1 gemensam teori där man gärna får önska ämne i förhand. Jag önskar att vi har tillgång till ridbana eller ridhus för bästa reultat annars ska alla vara medvetna om vilket underlag som erbjuds.


Pris: Maila mig för pris då det beror på antal deltagare samt hur lång resa det blir.Resersättning: 20kr/mil ifrån Nora räknat


Avbokningsregler:

Privatlektion som avbokas senare än 48 timmar innan bokad tid debiteras med 50%.

Kursplats som avbokas senare än 1 vecka innan bokad kurs debiteras med 50%


Välkommen!